El lector escriu

La temerària campanya de Cs

Creia que la recent i irresponsable acció de Ciutadans consistent en retirar la pancarta a favor dels presos polítics de l’ajuntament de Reus havia estat tan sols un fet aïllat, una escalfada mental, fruit de l’onada de calor. Però, ves per on, resulta que no, ja que els líders de Cs han avisat que allò no va ser sinó l’inici d’una “gloriosa” campanya, al més pur estil “parapolicial”, en què, talment com si fossin uns autèntics justiciers, es dedicaran a retirar tota aquella simbologia política que no és del seu grat, sota el pretext de preservar la “neutralitat” dels espais públics, però, això sí, al preu de contribuir a posar en perill la convivència, fet que es contradiu amb les seves denúncies en contra del “procés”, acusant-lo de provocar una “fractura” i també amb les seves propostes encaminades a recuperar la convivència.

Sentir, d’altra banda, com el líder de Cs, el Sr. Rivera, exigeix al president Sánchez que “netegi” els carrers d’estelades dona la mida del seu nul respecte per la llibertat d’expressió, ja que el que es neteja són les pintades a les parets, els grafits, o bé els orins i les caques dels gossos, però no els símbols polítics que no agraden, per partidistes que siguin, a menys, és clar, que aquests fomentin, com fan per exemple els símbols nazis, el racisme, l’odi i la violència.

Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia