El lector escriu

Pedro Sánchez, president de tots

El món de la política, la classe política, volia un “enrenou, nous aires”. El Congrés dels Diputats (diversitat de veus de centreesquerra, esquerres) va votar i va elegir un nou president. Pedro Sánchez és el president de tots i totes. Jove i amb ganes de treballar, Pedro Sánchez haurà d’escoltar i dialogar, aprendre i actuar, manar i governar bé. Tindrà obstacles i adversitats. Comunitats autònomes amb frontal i total oposició, també exigències. Pedro Sánchez és el president de tots els espanyols i totes les espanyoles. President d’un país, Espanya, que alhora té la supervisió de 17 autonomies. Unes ja estan encaminades, i a altres, com Catalunya, encara els manca recorregut (més autonomia, més finançament, traspassos pendents...).

Sr. Torra, president de la Generalitat, no es posi nerviós ni faci posar nerviosos els altres. Mantingui responsabilitat i comprensió. Col·laboració i transparència. Cordialitat i serenor. El Sr. Sánchez, com vostè, Sr. Torra, haurà de transigir, superar barreres, maniobrar situacions, fer moltes ziga-zagues, interpretar i assumir fets i qüestions candents. Ànims i endavant!

Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia