El lector escriu

Article d’opinió de Miquel Riera

L’article del dia 30 d’agost de Full de Ruta de Miquel Riera és molt encertat. No hi ha cap dubte que Ciutadans (Cs) és un partit extremista, manipulador i mentider. Només cal fer una ullada a les entrevistes als seus membres i ens adonarem com manipulen la realitat als seu gust per tal d’ajustar-la al seu discurs.

Nosaltres no hem de caure en el seu parany i hem de continuar amb el nostre tarannà, sense insultar i sense fer cas de les provocacions. Seguim amb les protestes pacífiques per fer sentir la nostra veu i vestim els nostres carrers de groc per fer palesa la injustícia de l’empresonament dels nostres polítics.

És ben trist veure passejar pels carrers uns personatges amb la cara tapada com si fossin delinqüents, portant ganivets i cúters, cridant i amenaçant mentre arrabassen els nostres símbols.

Malgrat tot, no ens hem d’espantar. Seguim endavant amb la nostra manera de ser, sense violència i pacíficament. Si ells treuen el que posem, hem de pensar que som més i que podem el doble si fa falta. Si ells treuen llaços, els tornarem a posar. I mai ens enfrontarem perquè mai puguin tenir allò que busquen: la mentida que volen fer creure arreu que som un poble violent. És a les nostre mans que les seves mentides no es facin realitat.

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia