El lector escriu

L’Hospital de Palamós, orgull del Baix Empordà

Almenys jo com a empordanès ho puc pregonar ben alt, després de les atencions rebudes durant la meva hospitalització de quatre dies per estudiar, amb èxit, un greu problema fortuït, en el meu estat crític per un xoc imprevist. Al CAP de la Bisbal van ordenar que fos traslladat amb urgència a Palamós.

Em pertany manifestar-me per les atencions rebudes en tot moment i vull destacar la gran professionalitat de tots els especialistes, demostrant en tot moment la seva vàlua d’atenció a la meva persona, com a pacient. Així mateix, tot l’equip, i concretament el Dr. Rubén López Martínez, són mereixedors d’un reconeixement que faig públic, com a prova d’una capacitat humana excel·lent.

És per això que el títol d’aquesta carta reflecteix el meu sentiment com l’admiració escaient al centre hospitalari que tenim a la comarca. No sempre es pot valorar a la lleugera un centre de responsabilitat i d’assistència sanitària. Però sí que vull elogiar la seva conducta. Milers d’usuaris ens sentim orgullosos del servei que ofereixen a tots els que per raons clíniques i diverses hem estat i estem a les seves mans, donant l’ajut i les atencions que requereixen els pacients. Moltes gràcies, i rebeu la nostra satisfacció pel fet de pertànyer a l’Hospital de Palamós.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia