El lector escriu

Prou és prou

D’un temps ençà, estem revivint un déjà vu constant que no ens deixa avançar cap endavant més que amb dificultats i entrebancs. Per sort, però, enguany hi estem bastant acostumats per tal de no sortir-ne malferits o més escaldats.

No sé si és que s’han begut l’enteniment o simplement acomodat en un relat que ja coneixen, sense necessitat d’esprémer cap tipus de neurona que els pugui quedar en un cervell més carregat d’ego que de bones idees i voluntat de canviar. El que sí que queda palès és que amb el nou govern de Sánchez tot continua igual o pitjor, ja que hauria d’haver après quelcom dels seus antecessors, i, ans al contrari, ha multiplicat i elevat a l’absurditat cada un dels episodis que els guionistes del PP amb la complicitat de Cs van inventar. Així doncs, continuem amb un monarca sense poder jutjar, perseguint innocents per intentar-los tancar, enviant tropes de nou qui sap si per tornar-nos a estomacar, i negant rotundament el diàleg si és per negociar. I després els violents som nosaltres. O llibertat o llibertat.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia