El lector escriu

Sí, toca dir-ho

La Diada Nacional de Catalunya és un dia símbol per a tots aquells que reconeixem Catalunya com una nació. Commemorem la reconstrucció d’un poble que els Borbons volien i volen anorreat i que l’endemà d’una desfeta comencen a refer el seu país. Ara passa el mateix. Ens vam creure (il·lusos) que amb la Constitució del 76 aniríem bé (ingenus!!). Amb Espanya, o estàs sotmès (súbdits) o estàs fora per poder viure com a ciutadà. Ja està més que demostrat.

La Diada no és una festa per a tots els qui viuen a Catalunya. Només és la Diada per a aquells que ens sentim catalans i prou. Precisament celebrem voler desempallegar-nos de tot allò que soni a espanyol. Com podem fer una Diada per a “tots” els catalans, si hi ha residents a Catalunya que només volen ser espanyols i es desentenen de tot allò que representi catalanitat?

Barcelona

FE D’ERRADES

En l’edició del dia 11 de setembre s’informava que Maria Antònia Canals havia rebut la medalla d’or del Parlament per a l’Associació Rosa Sensat, quan en realitat no va poder presentar-s’hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia