El lector escriu

Senyora Merkel

Si us plau, ens faci fills adoptius, ens protegeixi, ens alliberi durant una bona temporada d’aquests aprenents de polítics que tenen Espanya i que tenim a Catalunya, estem farts. Vostè, de tot el panorama internacional, és l’única persona que em mereix confiança i credibilitat.

El Sr. Sánchez diu que vol però no pot, lligat per tots costats, encara que no em mereixia massa confiança. Els Srs. Casado i Rivera només tenen a la boca Catalunya, que si el 155, que si il·legalitzar partits, que si tancar l’aixeta dels sous dels polítics. El Sr. Iglesias ara està enfeinat posant ordre al seu partit.

I a Catalunya què? ERC i Junts per Catalunya, barallant-se d’amagat i en públic com dos nens petits. El Sr. Junqueras des de la presó i el Sr. Puigdemont des de l’exili marcant línies divergents. La CUP demanant peres a la figuera. I ara s’hi afegeix l’ANC per amenaçar de trencar-ho tot.

Déu meu, tenim el galliner ben esvalotat, tenim l’olla a les cols, tots miren per ells. El ciutadà corrent s’ho mira astorat. Si us plau, Sra. Merkel, agafi una escombra, els desi tots al rebost per una temporada i faci’ns de mare, perquè si continuem així vostè no veurà ni un euro del deute, i els ciutadans corrents volem estar i viure més tranquils.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia