El lector escriu

Girocòmic

Del 12 al 14 d’octubre s’ha celebrat el Girocòmic, la Fira del Còmic, el Manga i l’Entreteniment de Girona. Amb espais clarament diferenciats, el públic podia fer-hi tallers, jugar a videojocs, escoltar conferències, jugar a jocs de taula, assistir a projeccions, tenir els llibres signats pels autors o veure exposicions, tot relacionat amb el món del còmic i el manga.

L’agenda especificava els dies i les hores de cada esdeveniment. El dia que hi vaig assistir hi havia un gran nombre de visitants. Com que era l’hora de dinar, l’espai gastronòmic estava bastant concorregut. S’hi podia veure persones de totes les edats. A les parades, les editorials mostraven des de novetats fins als tebeos de tota la vida. Tant podies gaudir del format paper com del format de videojoc o d’altres productes relacionats amb els personatges més coneguts. Moltes eren produccions que venien del món japonès, però també n’hi havia d’aquí. Hi havia llibres il·lustrats o novel·la gràfica com la que vaig comprar: La mort de Guernica, d’Editorial Base, dibuixada per José Pablo García i basada en una novel·la de Paul Preston. Em van dir que era l’últim que els quedava. S’havia esgotat aquell matí.

Torroella de Montgrí i l’Estartit (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia