El lector escriu

La dignitat té nom: Jordi Turull

Mentre tenim uns partits independentistes afeblits i dèbils, trobo a faltar aquells diputats que un senyor jutge ens vol suspendre, que sí que plantaven cara i sabien que anaven a fer una república, i pel fet que era alguna cosa grossa podien acabar a la presó davant un Estat espanyol que ha retornat al feixisme i franquisme més fosc. Ahir vaig escoltar l’àudio d’en Jordi Turull en què va ser clar i educat, però va parlar clar a Llarena quan ja quasi feia un mes que estava tancat a la presó per segon cop. Li va dir que un jutge no havia de fer política i que un govern espanyol no havia de jutjar. Els que patim per la situació dels nostres consellers legítims ens vam sentir representats per en Jordi Turull, i per mi la dignitat avui té nom i és: Jordi Turull.

Als partits independentistes els demanaria fortalesa per implementar la república i alliberar els presos polítics que avui estan segrestats a presons catalanes, i si no tenen el valor de fer-ho, que pleguin i ja s’hi posarà algú altre... Demano valentia a Roger Torrent i a Quim Torra. El nom de la paraula dignitat avui és: Jordi Turull. Estiguin a l’altura...

Boadella i les Escaules (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia