El lector escriu

Gràcies

Un any més, i cada cop amb més dificultat, arriben les dades de record per als nostres difunts, i un any més es fa més feixuga la tasca de trobar i posar escala, i enfilar-nos a un cinquè pis del cementiri de Girona.

Enguany, un petit vertigen va fer més difícil poder-hi pujar. Sortosament a prop vam trobar un parell de jardiners de l’Ajuntament i els vam demanar si ens podien ajudar. Un d’ells no sols va col·locar l’escala, s’hi va enfilar, va canviar les flors i fins i tot es va oferir a avisar per a la reparació d’un petit desperfecte al balcó del nínxol.

Vam voler agrair-li el servei, i de cap manera ho va voler, amb la justificació que els treballadors municipals han d’estar al servei dels ciutadans.

Davant d’aquest fet –realment hauria de ser sempre així–, volem agrair al treballador municipal que ahir, dia 30, al matí, ens va fer aquest grandíssim favor, al quadre de Sant Feliu del cementiri de Girona.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia