El lector escriu

Tots Sants a Anglès

La diada de Tots Sants, de l’expressió llatina Omnia Sanctorum, la celebrem el dia 1 de novembre.

És una festa catòlica, on tradicionalment ens bolquem a retre un sentit i càlid homenatge als nostres difunts, desitjant que, en l’altra vida, les penúries d’aquesta siguin ja una cosa passada i solucionada.

Els rams de flors i les pregàries hi són presents, com així també més d’un plor, tot recordant vivències del passat i, és clar, els consells que ens varen donar els éssers estimats, i que per designis del destí ja no són entre nosaltres, però espiritualment els tenim ben presents.

Malauradament, enguany, el nostre cementiri tampoc no disposarà d’aigua corrent, un servei que molts anglesencs i moltes anglesenques trobem a faltar des de fa tres anys, la qual cosa és força lamentable. La presència de l’aigua en qualsevol lloc, i més encara als cementiris, fa que es respiri una sensació de pau i de vida. No obstant això, per Tots Sants, i com sempre, els records dels nostres, els tindrem ben presents.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia