El lector escriu

La llum i els polítics

Les companyies elèctriques i els seus consellers delegats guanyen el que guanyen i els sacrificats consumidors anem pagant les pujades.

Igual que els pensionistes, en aquest tema també els ciutadans ens hauríem de manifestar contra aquest “abús” excessiu.

No sé si l’Estat té potestat en la pujada del rebut de la llum. Alguna cosa, però, està movent el govern de Pedro Sánchez al respecte. Benvingut sigui. Quan dic: La llum i els polítics no em refereixo als governants actuals, sí en canvi als polítics que han passat a la reserva i que ocupen el càrrec de conseller delegat d’una companyia amb sous totalment desorbitats. Polítics de tots colors, de tot el ventall parlamentari.

Suposo que el tema de la llum i les companyies elèctriques funciona com un monopoli. Per tant, és poder privat i no públic. Aleshores, ben poca cosa es pot fer, tret de manifestacions i alguna denúncia del consumidor contra la companyia.

La llum i els polítics, un greuge que la societat actual té sobre la taula, que els consumidors estem suportant i que és de difícil solució.

Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia