El lector escriu

Torroella de Montgrí i la policia local

Visc a Barcelona i tinc un fill que viu amb la família a Torroella. Allà fan mercat el dilluns i jo hi vaig poc, quan puc. En no viure allà no sempre recordes que hi ha mercat.

El 14/05/2017, em varen retirar el cotxe i el van portar al dipòsit i quan vaig anar a recollir-lo em varen dir que m’havien trucat dues vegades (he pogut comprovar que no, mitjançant el testimoni d’un policia local d’un altre poble).

No em van presentar el full de danys de retirada de vehicle per si hi estava d’acord, van marxar i vam veure que el cotxe tenia un munt de danys; passava una altra patrulla que el meu fill coneixia i ens van dir que portéssim fotos a l’Ajuntament per fer la denúncia. Quan després de mesos de reclamar vaig sol·licitar el full de danys de retirada, era tal qual jo tenia el cotxe abans de retirar-lo; més tard varen enviar un altre informe afegint part de les coses que reclamo. S’entén això? Trencada la reixeta que suporta el far antiboira dret i circulant cau i penja del fil, trencat i enfonsat el parafangs de darrere, ratllat el lateral dret i arrencat l’embellidor. Les pluges –està al carrer– l’estan perjudicant. Els és ben igual.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia