El lector escriu

Carta oberta al director de La Caixa

Amb el seu permís, permeti’m exposar la meva queixa sobre l’import que apliquen pel manteniment de les llibretes d’estalvis. Vostès em carreguen al trimestre 9 euros perquè tinc domiciliada la pensió. Perquè l’import sigui de zero euros s’han de tenir altres requisits que ja els tinc. Per on plora la criatura?, doncs perquè em falta una pòlissa d’assegurances, que ja la tinc, però no val. L’assegurança que tinc és de la companyia Adeslas (assegurança mèdica). On és el problema? Que la pòlissa està feta directament amb la companyia i no a través d’una oficina de La Caixa, com si les primes que jo abono religiosament cada mes no anessin a engrossir el compte de resultats de la citada companyia.

Tinc la sensació de ser un client il·legal o de segona divisió, ja que tinc menys drets que si hagués contractat l’assegurança a través d’una oficina de La Caixa, a pesar que fa més de 20 anys que pago religiosament el rebut, que per cert, me’l carrega La Caixa.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia