El lector escriu

Incertesa del futur

M’agradaria preguntar als detractors del Procés català si estan contents del resultat de les eleccions andaluses, que de ben segur obligarà els ciutadans d’aquella comunitat a tornar a cantar el Cara al sol i condemnar a treballs forçats el col·lectiu de gais i lesbianes com en temps del franquisme, ja que alguns de VOX neguen que Franco fos un dictador.

Unes eleccions autonòmiques amb una participació del 46,30% i en què l’esquerra perdi l’autoritat en el govern, és molt preocupant, però en particular per aquell 53% que tenia l’oportunitat de dir el que pensava i ha quedat mut, i amb el feixisme al clatell. Crec que és un referent per als catalans que prefereixen ser espoliats i represaliats a ser lliures.

Vox confia entrar al Parlament de Catalunya en els propers comicis; de ben segur que espera recollir els vots que el PP ha perdut en aquesta “nació” que aspira a ser Estat; però jo espero que els catalans d’arreu no oblidin el tracte rebut pel franquisme, tant pels catalans vinguts d’arreu de l’Estat espanyol com pels milers de catalans que ja no són entre nosaltres però que varen patir la dictadura. De ben segur que molts ciutadans andalusos que no varen exercir el seu dret de votar no saben per què a Catalunya hi ha tants compatriotes seus, perquè el temps ha passat, però no en va, per a ningú. Els nostàlgics dels règims en què només hi ha rics i pobres però més pobres que rics, no poden tenir cabuda en un país que vol viure en democràcia on tothom pugui dir el que pensa i on les urnes són l’eix del pensament d’un poble.

Ciutadans de Catalunya, ja són aquí els repressors de les llibertats!; no deixem que es multipliquin, tan sols que respirin, que ja és massa.

La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia