El lector escriu

A cara descoberta sempre!

Amb la dinàmica que estan prenent darrerament les manifestacions de caire polític, sense cap mena de dubte que la polèmica de les màscares està servida. En principi, el sol fet d’amagar el rostre quan es reivindica quelcom, en si mateix ja és un gest contradictori amb la causa que es pretén defensar, restant-li, per tant, grans dosis de seriositat i credibilitat.

Tanmateix, som conscients que la visió difuminada per part de l’Estat ens esquitxa en tots i cada un dels gestos que utilitzem per fer-nos sentir, i que, per tant, amb la cara destapada, ens converteix en l’objectiu fàcil de causes i relats ficticis que se’ns poden imputar.

Tot i així, no podem permetre que es normalitzin aturades amb individus i policia sense poder identificar, ja que quan es pretenen mobilitzacions pacífiques és absurd amagar-se, quan a priori ja no es preveu ni entrar en provocacions ni encara menys fer mal a ningú.

Les màscares cal desar-les per al carnaval, perquè malauradament ens haurem de veure emmascarats per una paella bruta; quan sigui així, però, sempre a cara descoberta per poder-nos defensar amb dignitat.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia