El lector escriu

Maldat en estat pur

Es veu que el relat que s’ha creat per “informar”, més ben dit intoxicar, Espanya sobre la situació a Catalunya no és suficient. Els “cervells” han dissenyat una nova estratègia: alertar de la possibilitat que hi hagi “morts”. El recurs és indecent, es tracta de maldat en estat pur, perquè l’únic que importa és sumar vots. S’ha de ser vil i miserable. Una vegada més, contra Catalunya i el que representa, “tot s’hi val”. En vista de la perversió del llenguatge que s’està imposant, cal dir les coses pel seu nom i recordar als interessats, desmemoriats i ignorants que van ser Franco i els seus acòlits els qui van protagonitzar un cop d’estat contra el govern legítim de la República, amb el suport de l’Església del moment i d’interessos econòmics als quals el règim va anar molt bé durant dècades.

Des d’una òptica de racionalitat democràtica, els esdeveniments actuals són una prova més de fins on pot arribar l’absència d’escrúpols per tal d’aconseguir el poder, mantenir-s’hi, anihilar l’adversari polític i, sobretot, humiliar-lo.

El fenomen no és nou, jo diria que es tracta d’una alteració congènita greu, des del punt de vista genètic, que afecta sectors de tots coneguts que no es resignen a perdre els seus privilegis. Hem arribat a un punt en què ja no es tracta d’independentisme.

El problema real i de fons és el perill imminent –no només per a Catalunya– d’una involució sense precedents des de l’anomenada Transició. La ciutadania espanyola, hauria de ser conscient de quina és la realitat i de la deriva del país.

Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia