El lector escriu

Pensant en el Nadal

El 24 al vespre i el 25 matí, grans catedrals i basíliques celebraren el naixement de Jesús amb pomposes litúrgies. Mentrestant, al Raval de Barcelona molts voluntaris acullen en diferents locals persones sense sostre i indigents de diferents procedències i religions en fraternals àpats. Jesús va ser acceptat en una humil comunitat de pastors.

En els àpats a Barcelona dels que tenen l’infortuni com a patrimoni s’ha fet present l’amor de Jesús per tots nosaltres i expressament pels més pobres, sols i desvalguts. El missatge de Jesús és amor, solidaritat i justícia, i el Nadal hauria de ser una viva manifestació d’aquests tres valors. Quan al món els pobres cada dia ho són més i els rics encara volen més, el Nadal hauria de ser una activa reivindicació de més justícia social.

Fem a casa present els que avui tenen un Nadal diferent: amb familiars presos, familiars lluny de casa, gent sense família, familiars i amics malalts que passen de llarg el dia. El Nadal hauria de ser la festa de la gran compassió.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia