El lector escriu

Vox FORTE

Pel que sembla ha ressorgit un nou fàrmac en la política espanyola, aquest tipus de medicament si es barreja amb uns altres produeix moltes incompatibilitats i contradiccions. Els components d’aquest nou fàrmac són molt coneguts des de fa més de quaranta anys. És un fàrmac amb totes les garanties sanitàries, sense que per a la seva legalització hi hagi hagut necessitat de buscar influències polítiques ni falsificar segells i registres. Té vostè ansietat? Depressió? Té problemes d’insomni? Li fa mal l’esquena? Es troba més irritat del normal? Està preocupat pel treball? Pel futur de la seva pensió? El banc li posa dificultats per renovar-li el seu crèdit? Li costa arribar a final de mes? No es preocupi. El seu problema té solució. És suficient prendre cada dia una càpsula de Vox Forte i des del primer dia notarà que se sent millor i alleujat dels seus problemes.

A Andalusia ha entrat aquest nou fàrmac i és molt possible que s’estengui per tot Espanya, ja que l’extrema dreta s’està preparant per poder governar. No ens deixem enganyar, les propostes de Vox, que eren inamovibles, sembla que han canviat i aquest fàrmac que volien subministrar s’ha transformat en un fàrmac placebo, només serveix per poder entrar en el poder. Lamentablement, no tots som conscients de la importància i la responsabilitat que comporta saber triar els governants. Uns voten per traïció; d’altres, per convicció. Però la immensa majoria ho fa per la butxaca i condicionada per les seves pròpies frustracions. Des de sempre, les promeses van ser més atractives que les realitats i és lògic que així sigui. Però també és lògic que la majoria de les promeses, de fet, no siguin res més que miratges en què assedegats caminants pereixen de set.

Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia