El lector escriu

Un judici amb defensa mixta

En una xerrada al voltant de la taula, un dels advocats de la defensa d’alguns encausats i acusats per rebel·lió i altres boniqueses ens va advertir que ell és advocat i per tant davant del tribunal farà la seva feina, que és defensar els seus clients, els acusats com a ciutadans seran els que atacaran la manera com l’Estat espanyol mitjançant la judicatura ha aviciat els procediments legals.

La defensa individual, la faran els advocats pels seus clients; la defensa en zona, la faran els acusats sobre tot l’entramat ordit per l’Estat espanyol, declarant-se no innocents, sinó que no han comès cap delicte, o sigui que no admeten que se’ls jutgi per manca de poder gaudir d’una defensa apropiada. Joan Queralt, catedràtic en dret penal, afirma que els encausats pateixen la violació als seus drets fonamentals, que fa que tot el procediment previ i el judici estiguin aviciats. Quan es diu que els encausats han de tenir un judici amb totes les garanties ha de ser amb totes i no només amb algunes, com està passant.

Al febrer, per a vergonya d’Espanya, serem testimonis de la farsa d’un judici.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia