El lector escriu

Volem carreteres amples i carrils bici!

Les persones que habitualment utilitzem les carreteres que van de Medinyà a Torroella de Montgrí (GI-634 i C-31) i de la Tallada d’Empordà fins a Ultramort (C-31 i C-252), estem molt i molt cansades de l’estat d’aquestes carreteres.

La setmana passada van posar-hi pedaços, van arreglar els forats, les esquerdes! Una vergonya, un insult, quan el que convé, i ho sap tothom, és eixamplar-les, fer-les més amples per tal que l’enorme volum de cotxes, camions, tractors, motos i, sobretot, bicicletes, puguin transitar-hi sense perill de deixar-s’hi la vida. Aquest estiu passat van fer una rotonda a la famosa cruïlla entre Verges i Torroella (C-31). A dia d’avui encara no hi ha llum a la rotonda. Què esperen?

I el pont del Ter a Verges? Quants anys haurem d’esperar per tenir un pont digne pel trànsit que diàriament hi ha? La tardor passada un cotxe va quedar suspès a l’aire, a un centímetre de caure al riu. Se’m va gelar el cor. La gent vol poder anar d’un poble a l’altre tranquil·la, a peu, en bicicleta, o en el que sigui, però segura!

La Tallada d’Empordà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia