El lector escriu

K-pop a Barcelona

El K-pop és un gènere musical de pop coreà, molt famós actualment entre els joves. Tan famós que té una zona només dedicada a això, la zona friqui, que és un lloc ple de botigues d’aquesta temàtica (situada al costat de l’Arc de Triomf). A més, al maig ve un grup molt important, Blackpink, format per quatre noies.

Volíem parlar sobre la gran expansió que aquest ha tingut, gràcies a BTS amb DNA. Aquest grup té un gran impacte aquí des de fa un temps. És per aquest motiu que no entenem per què els mitjans de comunicació no parlen més sobre aquest tema. Creiem que és bastant interessant, que molts adolescents n’estan captivats.

Si mai no heu escoltat aquest tipus de música, aquí teniu algunes recomanacions: Tempo (EXO), Loser (Big Bang), Egotistic (Mamamoo), Valkyrie (Oneus), Say my name (Ateez), Butterfly (Loona), Shoot me (Day6) i Beautiful (Monsta X).

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia