El lector escriu

Restrenyiment

Des d’un lavabo públic se sentia una veu de restrenyiment que deia: “No pueeedooo, ni quiero.” Això no té cap importància ni crec que sigui cert. Però, les paraules, sí que les va dir un alt càrrec del govern en seu parlamentària. A més, fa pocs dies, ell i unes quantes persones del seu equip es manifestaven davant d’un tribunal amb les mateixes paraules, afegint-hi: “Nosaltres no sabem res.” Si, a la direcció d’un govern, en situacions extremes li ve el restrenyiment i “no puede”, “no quiere”, “no sabe”, què punyeta hi fa ocupant aquests càrrecs? Com és que hi ha qui vota aquesta mena de gent? Serà que els manipulen o bé que hi ha molta informació que no arriba on hauria d’arribar?

Ara venen unes quantes eleccions i cal estar al lloro, ja que hi ha molts polítics que esperen els nostres vots i, en vista d’una extrema dreta a l’alça, estar ben informats i ser conscients del que ens hi juguem és vital per no patir-ne les conseqüències. Dit tot això, cal recordar que hi ha tot un seguit de persones, honestes i responsables, que la injustícia ha arraconat i humiliat privant-les de llibertat o forçant-les a l’exili. En aquests moments, amb els trasllats d’una presó a l’altra, se’ls priva del descans que tota persona es mereix. Un descans que sí que tenen els jutges i els fiscals que els processen. Només cal veure l’esgotament que reflecteixen les seves cares. És una vergonya!

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia