El lector escriu

El circ del Suprem

S’han dit moltes coses en aquest judici (per anomenar-lo d’alguna manera); una versió, la contrària i moltes exageracions, algunes d’elles fins al punt del ridícul.

He trobat a faltar (o potser m’ha passat per alt) el que tots sabem, que en aquelles concentracions que hi havia als col·legis electorals per anar a votar, els votants érem molt superiors en nombre als muntadisturbis que va enviar l’Estat. Per tant, es pot dir que, de manera general, la resistència pacífica practicada en aquests centres de votació va impedir que els agents estatals fossin escombrats literalment de tots els col·legis.

Gràcies a la resistència pacífica dels votants, malgrat les agressions injustificades en molts casos, practicades pels agents, aquests no varen patir danys. Afirmar que hi va haver violència per part dels votants, sabent que hi ha documents audiovisuals que ho desmenteixen, és mentir descaradament, cinisme o alguna cosa pitjor...

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia