El lector escriu

Sr. Marchena

Aquest senyor es diu Manuel Marchena Gómez. Va néixer a Las Palmas de Gran Canaria el 1959. És jurista. Magistrat del Tribunal Suprem d’Espanya des del 2007. Presideix el tribunal que jutja el Parlament i el govern, és a dir el poble de Catalunya.

Cal suposar que deu ser una persona honesta i justa en les seves decisions. Però...

És just i honest no admetre proves de les defenses ni vídeos de la violència policial?, no deixar contrastar les contradiccions de les acusacions dient que “el tribunal ya decidirà si procede o no”? Oi que ja sabem què és “el que decidirá”?

Aquest senyor “excelentísimo!!!” té frases tan boniques com ara “No entre usted a valorar lo que yo digo”... Si les defenses opinen diferent d’ell, han de callar? Això és ser honest i just?

Aquest senyor que fa callar a les defenses admet les acusacions d’un partit polític com Vox. Tot un exemple d’honestedat i justícia, oi?

Com pot ser que alguns jurin que diran la veritat (Sr. Rajoy, Sr. Zoido, Sr. Millo...) i diguin que no recorden, que no els consta “lo que pasó”? Una de dues, o són tontos, uns ineptes, o estan mentint. L’excelentísimo!!! els demanarà responsabilitats per haver mentit? Les declaracions del lehendakari Sr. Urkullu no demostren que el Sr. Rajoy va mentir?

El Sr. Millo diu que recorda que l’ús de la força policial va ser mínima i proporcional; proporcional a què? Tampoc recorda què havia dit públicament, que ho lamentava i demanava disculpes? En què quedem, Sr. Millo, en quina de les dues afirmacions va mentir?

El trato de la policía hacia los votantes fue exquisito”, el Sr. De los Cobos dixit; això no és mentir? La seva “exquisidesa” és pegar amb porres, disparar per fer mal, donar puntades de peu, arrossegar per terra, estirar pels cabells, empènyer escales avall, colpejar al cap? I més de mil persones lesionades? Això sí, “será un juicio honesto y justo”. Contra Catalunya, sempre tot ha estat honest i just, oi?

Gelida (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia