El lector escriu

Manca d’imparcialitat

De molts és sabut que una imatge val més que mil paraules. És per aquesta raó, i no per cap altra, que confiàvem que es poguessin mostrar sense cap mena de dubte les càrregues injustificables i per res proporcionades del recordat 1 d’octubre. Dissortadament, però, la negativa constant del jutge Marchena perquè es mostrin els vídeos que demana la defensa, i que deixen ben palesa la violència que la policia espanyola va exercir contra els pacífics votants, ens omple encara més d’impotència per la manca descarada d’imparcialitat de sa senyoria.

Per altra banda, aquests darrers dies estem escoltant, i no presenciant, declaracions alarmistes de relats imaginaris que disten bastant de la realitat, i que, comparades amb les imatges registrades dels fets, que menys els magistrats tots hem vist més d’un cop, qualsevol semblança, si és que n’hi ha, és pura coincidència.

Encara que sembli mentida, la veritat és que tot i ser el judici televisat, intenten donar-nos gat per llebre, acceptant un “No ho recordo” o “No em consta” quan no interessa, i acusant de fals testimoni quan s’és fidel a la realitat.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia