El lector escriu

Els “taurons” en la política

Quan s’analitza el que està ocorrent en la política espanyola en l’actualitat, em recorda el que va ocórrer al Japó. Uns vaixells pesquers que es passaven mesos pescant en alta mar dipositaven els peixos en piscines i els alimentaven durant el trajecte, fins a arribar a port, però els peixos no tenien ni el sabor ni la qualitat necessària per a la seva venda. Per a això van idear una solució: col·locar uns taurons a les piscines per tenir-los actius i així tornar a la qualitat pretesa. Això va durar poc temps, ja que, als taurons, els era difícil en aquestes circumstàncies alimentar-se dels peixos i els taurons van decidir atacar-se entre ells, per la qual cosa els peixos van quedar sorpresos del que estava ocorrent.

Doncs bé, en la política espanyola està ocorrent una cosa similar. Els nous líders que tenim en l’actualitat, veient com n’és, de difícil, convèncer els ciutadans que els votin i també sabent que ningú es creu les seves promeses, ja que durant dècades les han incomplit, han decidit atacar-se entre ells amb insults i desqualificacions, intentant convèncer els ciutadans que els que venen seran millors que els que hi havia abans. Si analitzem les seves vides laborals, tots veurem que poca cosa han realitzat més que militar en un partit polític. S’han dedicat a crear tantes lleis innecessàries i contradictòries que han servit per a molt poc.

En vista d’aquestes perspectives, només ens queda l’oportunitat de votar el menys dolent, ja que s’han encarregat de canviar les cares de les llistes electorals, però els ciutadans sabem que tornen els mateixos.

Sant Adrià de Besos (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia