El lector escriu

A la direcció de Beout

La passada matinada del divendres 19 al dissabte 20, cap a les 5.05 hores, vaig anar a recollir el meu fill i els seus dos amics a la sortida de la seva discoteca. Estava esperant els nens davant del seu local, quan vaig observar com una vintena de nois d’origen magribí s’abraonaven cap als tres esmentats nois i els començaven a clavar una brutal pallissa. Vaig intervenir-hi i vam aconseguir separar-los (amb l’ajuda de la seguretat de la seva discoteca), els vaig posar ràpidament a tots tres dins el cotxe i, disposats a marxar, ens vam veure envoltats i, obrint les portes amb una violència brutal, van aconseguir treure els nanos del cotxe i continuar la desmesurada i covarda agressió. Probablement va durar minuts, però per a mi va ser una eternitat. Ens van apallissar a tots quatre i si no arriba a ser per la segona intervenció de la seguretat de la seva discoteca, segurament el desenllaç hauria estat molt pitjor del que va ser (fissura de costelles, llavis trencats, talls, cops per tot el cos...). Van acabar intervenint-hi la Policia Municipal, els Mossos i una ambulància i poden donar fe de tot el que he explicat.

Explico això per dos motius: primer, per agrair immensament al departament de seguretat de la seva discoteca la seva intervenció, de veritat mai els ho podré agrair prou! Segon, no puc entendre com la direcció de la discoteca Beout no fa els esforços necessaris per garantir la seguretat dels nostres fills, no només a dins la seva discoteca (que em consta que ho fa), sinó al perímetre d’aquesta, 30/40 metres, quan els nostres fills surten de la discoteca queden completament desvalguts i sense protecció, a l’abast d’aquesta turba de gentussa, que es dedica a apallissar mainada, sols pel fet de creuar una mirada o de tenir la mala sort de creuar-se amb ells. Tant la policia com l’ambulància em van comentar que aquests fets eren habituals cada cap de setmana i la seva mateixa seguretat em van comentar: “Hem intervingut perquè hem vist un adult, sinó no intervenim.”

Per tots aquest fets, els faig saber que els nostres fills no tornaran a la seva discoteca fins que Beout no ens garanteixi la seva seguretat, a dins i a fora del seu local, i que posarem en coneixement aquests fets a tots els mitjans i persones que tinguem a l’abast, perquè cap fill nostre hagi de viure el que, per desgràcia, nosaltres vam viure. Moltes gràcies!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia