El lector escriu

Nosaltres també ho farem!

En la vida, un dia les coses van bé i l’altre poden anar malament. En el contenciós que hi ha entre Catalunya i Espanya l’independentisme ha sofert derrotes i aconseguit victòries, això són batalles perdudes i guanyades; el que queda per determinar és qui guanyarà la guerra.

En la Champions, dos equips anglesos; semblava que tot estava dat i beneït per a la seva derrota, però vet aquí que entrenadors i jugadors no es van donar per vençuts, van persistir i van abocar-hi unes ganes immenses per girar el que es donava com a derrota segura. Prenguem-ne nota: els jugadors d’aquests equips guanyadors són de diferents nacionalitats, tindran diferents visions de com jugar, de com comportar-se, inclús diferents tendències sexuals, socials i polítiques, però tots ells tenen un objectiu comú que els uneix: guanyar els partits, partit a partit com diu el tòpic, fins a arribar a guanyar el partit de la final i alçar la copa de la Champions.

Malgrat les nostres diferències, serem capaços de persistir en l’objectiu comú, cadascú treballant de valent, fins a alçar el trofeu de la Independència?

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia