El lector escriu

Oportunitat del republicanisme a Europa

Els resultats que ens varen deixar en les darreres eleccions del 28-A són el fruit de l’anhel del republicanisme català; ERC com a força guanyadora, i amb el compromís d’En Comú Podem. El PSC va quedar en segona posició, tot i que les seves accions i ideologia política el podrien identificar més com a socialista i d’esquerres que com a republicà de manera activa.

En aquestes noves eleccions del 26-A, a Europa els catalans tenim una doble aposta per internacionalitzar més la causa catalana i el republicanisme en què podem triar dues opcions compatibles: d’una banda, JuntsxCat, en què l’exili del M. H. Sr. Carles Puigdemont des del Parlament Europeu pot internacionalitzar molt més la causa i, d’una altra banda, el pres polític Oriol Junqueras, que seria el candidat a presidir la Comissió Europea amb el suport de l’EFA, Aliança Lliure Europea, conformada per 43 partits d’Europa.

Una aposta sens dubte per posar a la llum pública europea el cas català, la repressió viscuda l’1 d’octubre del 2017 i la vulneració sistemàtica per part de diferents estaments de l’Estat espanyol.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia