El lector escriu

Fent salut a la Devesa

El 17 de juny vaig anar (com altres dies) a passejar i gaudir de la Devesa i practicar alguns exercicis a la instal·lació que l’Ajuntament ha situat a la zona de l’antiga hípica i que l’associació de veïns de la Devesa-Güell feia més de dos anys que demanava. Felicitacions a tots, un èxit.

M’agradaria fer unes recomanacions a tots els usuaris i veïns, també als serveis de l’Ajuntament, per tenir cura d’aquesta instal·lació (i també d’altres).

L’Ajuntament podria posar vigilància (de tant en tant) per informar els usuaris i veïns i evitar que els brètols malmetin les instal·lacions i qualsevol lloc de la Devesa (pintades / grafits, han robat dos pedals de bici, i gossos regant els aparells).

Seria bo tenir-hi llum, una font, alguna paperera, dos o tres bancs i pàrquing de bicicletes.

Als usuaris (aquesta instal·lació és de tot Girona igual que la Devesa), procureu mantenir el lloc en condicions i seguir les indicacions dels rètols i dels serveis municipals.

Tots som “voluntaris” i hem de col·laborar i ajudar a mantenir el territori en condicions, i els primers a donar exemple són els polítics. Però estan ocupats amb els “pactes”.

Si us plau, col·laboreu-hi.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia