El lector escriu

‘De bon rotllo’, Alberto Carlos

Com recordes el jacobí Borrell! Per la sobiranofòbia, fanfarronades, mentides. Et sona la tocata i fuga Cantar de Roldán? Vas prometre a la parròquia que trauries Sánchez de La Moncloa. Te’n recordes? Dimitiràs? Semblaves tan segur. Igual que l’humil espieta Pepe, fent la competència a vidents, lectors de boles de vidre i experts en cartomància. Si no te’n surts com a polític sempre pots esbrinar el futur en un xiringuito que et munti Arrimadas; continuaràs sense encertar-la, però com que fas teatre d’abducció, potser queda contenta, la clientela. A més, no xuclaràs de l’erari públic. També podries guanyar-te les garrofes adoctrinant amb la FEN en un màster. Tens perfil. I molt ego. I odi. I poc senderi.

Hi ha qui es passa amb les dosis de cafeïna. És el teu cas? Si és així, no n’abusis, només després dels àpats. I si el metge dona el plàcet, pots prendre algun cigaló; hi ha cuñaos que ho fan. Però amb mesura; si no, aniràs massa esvalotat. A vegades sembles un pinxo altiu, cregut, desafiant, com els compis Cañas, Carri, Gira, Ville... No heu de donar aquesta imatge. En l’àmbit polític ja sabem per on us passeu l’ètica i els principis. Per què no prens Coke Light? La gent sap que t’agraden les coses naturals, pures, però t’hi va la salut, Alberto Carlos.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia