El lector escriu

Fem pinya

La pinya és la base d’un castell, els baixos, les crosses i els contraforts, els fonaments d’una estructura que res té a veure amb ideologies, amb el color de la pell i les religions, només aplegats per un sentiment, fer-lo possible i gaudir de l’esforç col·lectiu d’un curt instant de glòria, el de quan l’enxaneta aixeca la mà, senyal inequívoc d’haver coronat el cim. Però, ai las, quan la pinya s’estronca per manca d’unitat, de criteris, per culpa de les ideologies i enveges que suren per sobre dels sentiments, el castell és un impossible.

A Catalunya passa exactament el mateix, l’orgull, la prepotència i sobretot les enveges per falses i manipulades enquestes, a part de trencar la unitat, l’esforç comú necessari per aconseguir el fi desitjat, la construcció del castell, aquest s’estronca en un gran fracàs.

Un cop construït el castell de la llibertat, la casa gran, Catalunya, els partits es podran barallar, discutir i, si cal, des de l’educació i el respecte combatre els adversaris, mai enemics, amb tots els considerants que creguin oportuns, però sempre des de la legalitat un cop la república catalana sigui una realitat.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia