El lector escriu

Desobeir i protestar, sí, però votar, també!

Encara que ens facin una mica de mandra les eleccions d’aquest diumenge, hem d’anar tots a votar.

Ens voldrien amb el cap jup i atemorits, ens voldrien callats i resignats, ens voldrien debilitats, però davant tanta repressió, provocació i intimidació, només aconseguiran que cada cop siguem més gent, més valents i amb les idees ben clares. El procés independentista ha aconseguit remoure tot el llot estancat que hi ha sota aquest govern corrupte, franquista i repressor, que no convé a ningú; ha fet sortir molta gent al carrer a defensar diferents ideals. Dissabte serà el dia de reflexió i també el de possibles mobilitzacions de protesta i desobediència, però també serà la vigília d’un dia democràtic (concepte irònic en aquest país) on tornarem a poder dir la nostra.

Les urnes, ho sabem i ho saben, no ens han fet mai por, ni aquelles que estan tacades de florit i ranci. Fem-ho pensant en els que ja no hi són, en els que pateixen injustícies per la mala gestió del govern, fem-ho per nosaltres mateixos i pels que ens venen al darrere i es mereixen un món millor. Votem amb seny i dignitat, però votem!

Les Olives (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia