El lector escriu

Violència

Sento dir a algunes persones que els recents aldarulls produïts als carrers de Barcelona danyen la imatge de la ciutat i, per extensió, del conjunt del país. És molt probable que sigui així. Vagi per endavant, però, la meva condemna a tot tipus de violència, com no podia ser d’una altra manera. Tanmateix, m’estranya i m’entristeix que, en canvi, no diguin res dels abusos i de la violència desfermada per la policia. Tampoc no fan cap esment a les anomalies i a les proves poc clares que han portat a la presó diversos joves per aquests fets. Aquestes mateixes persones tampoc no condemnen ni lamenten el tancament de webs o les declaracions forassenyades d’alguns polítics que no afavoreixen la concòrdia, més aviat al contrari.

A més, suposo que les desigualtats socials i la pobresa que afecten un sector no minoritari de la nostra societat també malmet la imatge d’una ciutat i d’un país, oi? O no és violència també quan hi ha desnonaments a dojo, talls de llum o altres situacions d’injustícia i d’abús?

Vic (Osona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia