El lector escriu

Alineacions planetàries i astrologia

L’any 2020 ha tingut un començament força caòtic: incendis, erupcions volcàniques, terratrèmols, inundacions, etc. Els astròlegs no creuen que sigui casualitat.

A partir del 12-1-2020 i durant tot l’any, s’han iniciat una sèrie d’alineacions planetàries, que no es presenten gaire sovint. Plutó amb Saturn, Plutó amb Júpiter i Saturn amb Júpiter.

Durant el segle XX, l’alineació planetària, Plutó amb Saturn, va tenir lloc el 1914, 1947 i 1982. Durant la primera alineació varen sucumbir els imperis otomà, alemany, austrohongarès i rus. A la segona alineació van esfondrar-se els imperis colonials amb Anglaterra i la Xina. I al 1982 va esclatar la guerra de les Malvines, que va significar la fi dels règims militars a l’Amèrica Llatina.

Per l’alineació del 2020, els astròlegs vaticinen un ressorgiment de protesta contra els sistemes autoritaris, alguns governs cauran, en sorgiran de nous, i la repressió no funcionarà. Els governs més afectats són els que es troben als Andes sud-americans. Les elits, a escala global, es prenen molt seriosament el tema de les alineacions planetàries, i aprofiten aquests tipus de fenòmens astronòmics, creant o destruint estats o nacions.

L’astrologia va ser molt popular quan regnava el paganisme a l’antiga Europa. L’elit global és pagana. Amb l’arribada del cristianisme a Europa l’astrologia es va prohibir i desacreditar, no obstant, el Vaticà sempre ha estat molt pendent de les alineacions. Tenen el seu propi observatori al Palau de Castel Gandolfo.

Alexandre Deulofeu a la seva obra La matemàtica de la història va predir la desintegració de l’Estat espanyol al voltant de l’any 2029.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia