El lector escriu

La verdadera epidèmia

El Covid-19 no només ha sacsejat la salut mundial, sinó que és el principal focus polític, econòmic i social d’aquests darrers mesos. Els mitjans de comunicació proporcionen informació molt variada d’aquest virus que, lleugerament, es va estenent per tots els països del món. Tot i això, la ignorància és una tendència en la societat actual. L’excés d’informació que rebem diàriament provoca que la majoria dels ciutadans només llegeixin els titulars d’algunes notícies en les quals es tergiversa totalment la informació.

A partir d’aquí es cau en una infodèmia: una perillosa epidèmia d’informació falsa que genera un pànic innecessari i generalitzat entre la població. Aquesta manipulació d’informació que fa la premsa eclipsa les verdaderes causes, avenços i prevencions que s’han de tenir en compte arran del coronavirus i obren pas a una especulació. La lluita contra el Covid-19 serà intensa, però el que ha de combatre la societat és la falsa informació, que és la verdadera epidèmia.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia