El lector escriu

Els polítics i la Devesa

Tot i que se’n parla gaire, els problemes de la Devesa no se solucionen perquè els polítics i els mitjans de comunicació estan “ocupats” en altres temes i no volen ni intenten solucionar-los. Per a la Devesa s’han fet molts plans especials, debats, processos participatius, estudis, etc. I no ha arribat l’acord definitiu per arreglar, netejar, conservar i millorar-la perquè els veïns i els “de fora” en puguin gaudir.

Moltes promeses incomplertes. Si hi ha lleis, normes, preceptes, etc. perquè la societat millori, s’han de complir; fer-les complir o si no abolir-les.

Fa poc temps l’Ajuntament deia que plantarien a Girona més de 500 arbres, que arreglarien els escocells i farien altres millores urbanístiques a la ciutat, i que a la Devesa hi invertirien molts calés (de la guardiola) i des d’aleshores només han tret “un cablejat elèctric i han canviat uns bancs de pedra dins els jardins per 25 bancs “més moderns”. Amb les obres (més amunt) del Ter i de la sèquia Monar, els canals recs que donen aigua estan secs i bruts i amb peixos morts (on són els naturalistes i ecologistes?). Ah, i la brutícia que treuen la guarden al mig de la Devesa, al tancat al costat del dels gossos i l’Agility.

Sisplau, dediqueu el vostre temps (remunerat) a millorar el benestar ciutadà, que també és fer política, sortiu al carrer i sentireu i veureu què necessita i vol la ciutadania.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia