El lector escriu

El coronavirus calmarà la política?

En un moment polític bastant recaragolat, ens apareix el coronavirus, procedent de la Xina i importat des d’Itàlia, tot i que l’Estat deia: “Espanya té la millor sanitat pública i no ens preocupa.”

Hem passat de no fer-ne cas a la preocupació principal, s’han anat prenent decisions, primer per aturar l’epidèmia, que ja és pandèmia global. Sols ens hem de preguntar: el govern de l’Estat ha estat diligent i eficaç en el seu tractament?

Enmig de les negociacions en la mesa bilateral amb Catalunya i d’altres concessions a les opcions polítiques que donen suport al govern, que mantenia la política enverinada, pels greuges comparatius que es podien provocar, la pandèmia ha forçat la classe política a deixar de banda qualsevol altre problema.

Hi ha una dita que hi va com l’anell al dit: “No hi ha mal que per a bé no vingui”, i potser ara, desgraciadament, aquesta situació faci reflexionar a la classe política i s’encarrili cap al diàleg, la negociació i l’estudi a fons de les prioritats, assossegant-se, si la solució es perllonga en el temps. Primer és la salut de la ciutadania i el seu benestar, no els resultats electorals. Si us plau, seny!

Santa Pau (Garrotxa)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia