El lector escriu

Un record per Arnau Puig

La recent desaparició del filòsof i crític d’art Arnau Puig ha trasbalsat el món de la cultura. Catalunya perd una figura essencial, no tan sols perquè era l’únic representant viu de Dau al Set, sinó pels seus grans coneixements de les avantguardes artístiques i perquè ha demostrat sempre un esperit crític a l’hora d’opinar sobre aquestes.

Els que vam tenir la sort de tractar-lo assíduament, ens vam adonar de seguida que la seva saviesa no només era intel·lectual, sinó que també era deguda al fet que s’interessava per les teves activitats professionals.

Arnau Puig va desenvolupar diverses tasques, com ara la docència universitària, la gestió d’institucions culturals i, sobretot, la crítica artística en diverses tribunes d’opinió. En tots aquests camps sempre va destacar pel seu mestratge dialèctic i inconformista. “Sempre va defensar les seves idees de manera radical, però amb noblesa”, tal com assenyala un altre personatge essencial en el món de l’art, com és Daniel Giralt-Miracle.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia