El lector escriu

El PIN parental

Fa uns mesos, el partit polític de Vox va començar una campanya per divulgar i promocionar el “PIN parental” a les escoles, ja que creuen que aquestes estan manipulant i adoctrinant els nens i nenes que estudien al nostre país. Aquest “PIN parental” sol·licita que les escoles i instituts informin els pares de les xerrades, assignatures, tallers o activitats que es realitzaran als centres per així ells poder escollir si volen que els seus fills hi assisteixin o no, fet que ignora el dret dels alumnes a ser educats. Actualment, els encarregats de l’educació espanyola fan el possible perquè les explicacions i el sistema siguin objectius, d’aquesta manera els alumnes poden aprendre i treure les seves pròpies conclusions sobre les diferents idees que estudien, la qual cosa també afavoreix a l’hora de tenir un criteri propi i pensar per un mateix. Per aquest motiu, l’Estat executa una censura prèvia de les assignatures que tothom ha de cursar per tal que tothom obtingui i assoleixi els mateixos conceptes. D’altra banda, si el problema és la metodologia dels centres sempre se’n pot escollir un altre, ja que en el nostre país hi ha molts tipus de centres amb diferents maneres d’ensenyar.

Si aquesta llei es posés en marxa, la nostra societat canviaria molt perquè els nens i nenes creixerien amb una ment més tancada i amb unes idees molt diferents i perdrien el dret de tindre una educació objectiva sense ser adoctrinats.

Premià de Mar (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia