El lector escriu

Govern d’esquerra i progressista

Tan sols ha fet falta l’aparició del coronavirus per veure les actuacions d’aquest govern d’esquerra i progressista: recentralització de competències, estat d’alarma, protagonisme a primera línia de militars amb moltes medalles, rodes de premsa llarguíssimes per no dir res i per explicar en llenguatge arcaic i en blanc i negre, propi de temps per no recordar, que “minimitzen les crítiques a la feina que està fent el govern del “reino de España”.

Tinc la sensació que o bé aquest “gobierno del reino” depèn molt dels militars o bé calia justificar el pressupost de 19.500 milions d’euros anuals que costa mantenir-los.

Exèrcit que, al capdavall, no ha passat de desinfectar espais públics, cosa que pot fer qualsevol empresa privada; repartir mascaretes, que poden fer voluntaris, o muntar tendes de campanya dins de pavellons que no han tingut cap utilitat. Em sembla que els grans protagonistes de la pandèmia són els metges, científics, els investigadors, tot el personal sociosanitari, i el que cal són més inversions en sanitat pública i material mèdic.

Els altres grans protagonistes som la població, que hem entès el confinament i que l’hem portat a la pràctica i ho hem fet d’una manera exemplar.

Penso que cal posar al centre de la vida les persones i creure molt en elles; aquesta sí que seria la gran manera d’actuar d’un govern d’esquerres i progressista.

Amer (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia