El lector escriu

Aplaudiments

Espero que totes aquelles persones (el PP a Espanya i aquí, a Catalunya, el Sr. Mas) que, malgrat totes les protestes que hi va haver, van fer aquelles retallades a la sanitat i a l’educació, ara no puguin dormir de remordiments (cosa que no crec).

Ara només espero que no tot quedi en aplaudiments i homenatges i que s’inverteixi en sanitat, se n’augmenti el personal (des de les infermeres fins als zeladors) i que tinguin sous dignes (es cobrava més l’any 96 que no pas ara). Que aquestes persones es juguen cada dia la vida en jornades interminables, i fan unes hores extres que ni tan sols els paguen com a hores extres. Sr. president de la Generalitat de Catalunya, deixi’s ja de picabaralles amb aquest president espanyol que ens ha tocat (que es creu Déu) i miri una mica per la gent que s’hi està deixant la pell, amb poca seguretat i sous de vergonya.

I això és extensiu a totes aquestes persones que fan possible que la resta puguem seguir amb les nostres vides.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia