El lector escriu

Una sèrie nova

La productora Barça Studios ha proposat a l’actor, guionista i escriptor Albert Espinosa perquè tiri endavant la creació d’una sèrie de ficció, ambientada a la Masia, per commemorar els seus 40 anys d’història. Espinosa ha acceptat. La inspiració li ha brollat del somni que va tenir, de jovenet, de fitxar pel Barça. Un somni que, dissortadament, es va truncar a causa de la llarga malaltia que l’obligà a romandre molts anys seguits en un hospital. Actualment, als seus 46 anys, aquell patiment ja és pretèrit. No pot jugar a futbol, ni ser porter d’un equip, que tanta il·lusió li feia; però resta compensat per la total llibertat que el club li atorga per començar a escriure el guió. Un projecte que ell ja tenia al cap.

Albert Espinosa –a qui conec personalment– és una persona molt humana, emotiva, receptiva, fan de la gent que té més de 80 anys, com jo. Més que personatges inspirats en homes que han triomfat (Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Pep Guardiola, etc.) destacarà la vida de nens i nois que enyoren el caliu familiar, que estan exposats a tenir alguna lesió, que viuen moments nostàlgics i moments alegres. De ben segur que serà un cúmul d’històries i emocions, i de trames diferents de la popular sèrie Polseres vermelles.

Com que el rodatge de la sèrie possiblement no es portarà a terme fins a l’estiu del pròxim any 2021, li faig arribar el meu desig d’un merescut i total èxit. El procés serà lent, pas a pas. Primer, la confecció del guió. Després, el rodatge. En acabat, la projecció. I, finalment, l’apoteosi (segons la meva intuïció).

L’Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia