El lector escriu

Consumir?

Amb això del coronavirus, estem vivint una situació prou greu perquè ara no ho engeguem tot a rodar. Pregonen que tornem a consumir. Consumir què? Qui? Si tanta gent ha de demanar ajuts per sobreviure! Es parla i es remena això de la renda bàsica, en el Consell de Ministres, al Congrés, aquí i allà..., però no s’acaba d’aprovar mai. Per què? Doncs perquè diuen que no hi ha diners, o el govern no sap treure’ls d’on n’hi ha massa, o no s’hi atreveix. Quants milions van a parar al Ministeri de Defensa? Si les guerres que vindran seran com aquesta! Pandèmies! Això no es combat ni amb tancs ni amb avions.

I si abans aquestes grans desgràcies podien passar cada 100 anys, ara seran més sovint, com tots els desastres del canvi climàtic. Hem de creure que no s’hi pot fer res? Precisament això és el que volen, que ens resignem i deixem de tocar-los el voraviu.

A les grans fortunes, se n’hi afegeixen de noves, tot i els desastres, i els sous d’escàndol dels polítics, expolítics i consellers de les empreses de l’Ibex 35 creixen, com creix la fam i la misèria.

Cal que s’hi posi remei de manera urgent.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia