El lector escriu

Conseller capsigrany

No és gens entenimentat obligar les escoles a donar servei al 100% dels alumnes, especulant que a infantil només vindran un màxim de cinc alumnes per aula. I si el dia 1 de juny totes les famílies decidim portar les nostres criatures a escola? Els petits, els grans i els del mig!

Sanitat mira cap a un altra cantó. Ni tan sols el govern de la Generalitat ha reaccionat. Que potser no és un pla desassenyat? Les fleques, els mercats, les perruqueries, els bars, les esglésies... tothom abans d’obrir ha hagut d’assegurar un pla d’acord amb les circumstàncies. Tothom? No! El conseller d’Educació disposa de la població, donant per suposat que l’atzar s’alinearà amb el que ell vol que passi: que no hi vagi gaire ningú.

Donar consells a un capsigrany no sol servir de res. Potser algú que mani amb una miqueta més d’enteniment hauria d’establir com a requisit la cita prèvia als alumnes que aniran a escola, per garantir que hi hagi lloc per seure. O no?

Bargalló, t’has plantejat seriosament plegar?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia