El lector escriu

El president Jordi Pujol i el seu norantè aniversari

Subscric de dalt a baix la columna de Jordi Panyella del dia 15 de maig, L’Any Pujol. La llarga i fructuosa trajectòria del president Jordi Pujol i Soley avala la seva vida política dedicada a representar un paper fonamental en la formació de la Catalunya actual. Els que l’hem seguit des del ple franquisme, els anys de Transició i la consegüent construcció de les bases en què som avui, no podem més que reconèixer-li la seva important obra de govern.

Recordo el Pujol de les pintades clandestines –un alè d’aire fresc en els meus anys joves–; també el seu afany de construcció d’una àmplia força catalanista i democràtica, amb la insistent vocació d’aprofitar qualsevol moment per a la consolidació d’una Catalunya equipada per al món d’avui. I, ho penso així, ha estat un polític carismàtic que en gran part ha configurat aquesta societat nostra i l’ha dotada de la consistència necessària per fer passos endavant. Un home d’estat, vaja.

Bon aniversari i gràcies, president.

Mataró (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia