El lector escriu

Missatges positius - missatges negatius

Llegeixo aquestes últimes dues setmanes missatges-entrevistes dels nostres metges, científics, epidemiòlegs amb un to d’esperança, de positivisme, d’ànims sobre l’evolució de la pandèmia que contrasten amb els missatges dels nostres polítics de por, negativisme, obligacions, exigències i sancions a tothom que no compleixi amb les normes per ells dictades.

No ho entenc, des del primer dia van dir que no farien res sense consens amb els professionals de la salut i això no veig que es compleixi.

Saben que hi ha persones que fa tres mesos que no han sortit de casa per por, neguits, angoixes i també per la impossibilitat de dur mascareta o màscara-pantalla? Encara que miri d’animar i digui: “tieta, si mantens una distància de dos metres amb les altres persones, no ha de passar res”, no hi ha ànims que valguin per a aquesta gent mentre els nostres president, consellers, polítics segueixin tenint un missatge negatiu.

Al principi de tot de la Covid-19 un dels meus fills va dir: “D’aquesta epidèmia moriran molts avis, uns del virus i altres d’avorriment.”

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia