El lector escriu

J.A. Benítez - George Floyd

Ara que tots ens escruixim i solidaritzem amb aquest ciutadà americà de color, George Floyd, sembla que hàgim oblidat alguns casos que s’han produït a casa nostra.

Els diaris van informar de la mort de Juan Andrés Benítez, un veí del Raval, del carrer de l’Aurora, que havia sortit a passejar el seu gos de nit i que després d’una discussió de carrer va ser sotmès pels Mossos, que el van retenir i acollar fins a ofegar-lo. També hi ha qui ha perdut un ull per culpa d’una pilota de goma llançada per alguna de les policies que vigilen l’ordre a les manifestacions.

La dita popular “A tot arreu se’n fan, de bolets, quan plou!” no és cap excusa. En el cas que ens ha afectat més de prop, la resposta del públic va ser mínima, fins i tot per part del col·lectiu homosexual al qual sembla que pertanyia el senyor Benítez. Un dia vaig sentir per ràdio que els mossos que havien participat en aquella acció es van depilar quan van anar a declarar per eliminar proves que els poguessin incriminar. És cert, això?

Potser, avui, als EUA, la població afroamericana en fa un gra massa, de protesta, però és que aquí si se’n va fer massa, va ser massa poc, és a dir, gens.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia