El lector escriu

Espero que el recurs incentivi el diàleg

Què preteneu? No sabeu que d’un temps ençà la normativa vigent impedeix fer estralls en el patrimoni natural com els pretesos per Bellafosca SL? Avui menys que mai, senyors.

Des de la Generalitat, amb la creació de l’Agència de la Natura de Catalunya, en tramitació parlamentària, es pretén una cura encara més eficaç del patrimoni natural. A més, també des del Departament de Medi Ambient, s’estudien amb molta atenció les polítiques municipals franceses en tot allò que afecta l’adquisició de finques per la conservació del medi natural.

Espero que el recurs de reposició presentat el dijous dia 4 de juny a l’Ajuntament de Palamós per SOS Costa Brava i Salvem la Pineda d’en Gori contra l’aprovació de la urbanització de Bellafosca SL del mes de març passat, sigui un incentiu per a un diàleg constructiu en benefici de la ciutadania.

Tanmateix, crec que podeu plantejar-vos, comptant amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat, la compra de la pineda per tal de dotar-la dels equipaments necessaris per al foment de la salut i el lleure de palamosins i visitants.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia